Inspiration Center

Bent u een interieurarchitect, designer, meubelmaker of professioneel verwerker? Dan bent u in het Inspiration Center aan het juiste adres!

Maak gebruik van deze ruimte als werkplek en ervaar zelf de kleurtinten en structuren. Of gebruik het Inspiration Center als locatie voor bijeenkomsten waarbij de interieurarchitect de uitvoerder ontmoet om materiaal- en kleurkeuzes te maken.

Onze specialisten staan klaar met inspiratie en advies, uitsluitend voor de professionele verwerkers.
Welkom op de Oostkaai nummer 12! Parkeren kan voor de deur.
inspirationcenter@beveka.be

Stalen
Een decor moet je beleven en dat doe je door te zien en te voelen.
De kasten in onze showroom zijn gevuld met stalen in unikleuren, hout- en fantasiedecors. Deze kunt u gratis ter plaatse meenemen in klein en groot formaat.

 

Openingsuren
ma-do: 08 - 17u
     vrij: 08 - 13u
Ook afspraken buiten de openingsuren mogelijk,
mits vooraf een seintje.


Materiaalboxen
Doorheen de toonzaal staan verschillende materiaalboxen opgesteld. Elke box geeft uitleg over een bepaald aspect van het gamma.
 

 

Virocwall
Bewonder de cementgebonden vezelplaten van Viroc in de verschillende beschikbare kleuren op groot formaat op onze muur en in de vorm van een balie en schitterende tafel. De Virocplaten hebben twee verschillende zijden; de ene kant lichtjes opgeschuurd, de andere iets ruwer. Ontdek het hier!  
Kaindl-room
De synchroonplaten van Kaindl zijn nog nauwelijks te onderscheiden van houtvarianten als fineer en massief hout. De structuur volgt exact de houttekening en creëert een natuurlijke look die niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar is. Ontdek deze op groot formaat en neem uw stalen mee. 
 

 

Beveka sales nv | Oostkaai 9 | 2170 Merksem | T +32 3 640 99 99 | F +32 3 647 12 88 | info@beveka.be | BTW: BE 0451.244.592

Beveka sales levert aan de houthandel en de professionele verwerker.

LinkedIn Beveka Pinterest Facebook